onsdag 7 oktober 2009

Spenderat ca 50.000 kr idag...!!!!

Innan ni svimmar av och tror jag blivit knäpp: Vi har ÄNTLIGEN beställt en luftvärmepump till vårt hus som hittills enbart värmts upp med direktverkande el och värmeslinga...dyrt dyrt!!! Så vi hoppas det ska vara en bra investering. Och att summan ska sparas in på några år....=)
Naturligtvis fick vi ta det på avbetalning...

Vagnen blev också inhandlad, 2200 kr. =) Ska nog köpa en hårdlift till , ska se på en imorgon. Så var det fixat, skönt! Kiron har fått åka omkring i den i Birsta idag, den var jättesmidig och lättkörd fast den är så stor. Och han verkade trivas. Ska sätta ut bild på vagnen (bättre bild) imorgon.

Mer inhandlat i Birsta: bildelarna var slut, som vanligt...lite smått o gott på IKEA som värmeljus, magnetlist till knivar, kudde, plädar, diskborstar m.m....=) Fick kika in på Ohlssons också i Sundsvall och där blev det några tygstuvar...(ovanligt?) Vill ni se dem så titta i sybloggen... Köpte oxå varsitt par allväderstövlar till mig och Mattias, haha, så nu kan vi leka ordentligt med Kiron i snön! =)

Kiron har verkat piggare idag, ta i trä... När vi kom hem och packat upp kom försäljaren av luftvärmepumpar från "VARMTHEM". Han var jättetrevlig men herregud vad han kunde prata! Var hos oss från 18.30 till ca. 21.40! =) Men men det var trevligt det med. Vi visste i förväg att han skulle komma så han kom inte helt hux flux lixom, var min svärmor som tipsat honom att vi var intresserade. Så här ser "utedelen" ut...inte världens vackraste men....

1 kommentar:

Evelina sa...

Vi har sparat kanske 7000 per år på vår luft värme pump!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...