fredag 9 oktober 2009

KlätterKiron och recept på Viltlax!

Inledde dagen med att se på "Mamma Mia" och äta frukost, så nu är jag lite biten av Abba-feber! Härlig film!
Sen har jag gjort färdigt 2 par byxor som jag fått beställning på...i övrigt inte mycket mer idag. Kiron är så tvärtemot hela tiden här hemma, nej hela tiden...Nya favvo-ordet... Men han har sina goa stunder också...
Kiron tycker den nya vagnen är kul att klättra i...Och salv-mustaschen är applicerad, hihi. Igår fick han tag i salvtuben och började smörja in näsan själv, sötis!
Vill provligga i kommande syskonets liggdel, men är nog tyvärr lite för lång och tung!!!!

Mattias håller på dammsuga, lite "helgstädning".
Detta ska vi strax äta, hoppas jag inte satt ut detta recept tidigare, isåfall en favorit i repris...=) Väldigt lättgjort!


VILTLAX
Laxfiléer
2 1/2 dl grädde
2 msk lingonsylt eller svartvinbärsgelé
2 msk vilt & kantarellfond
2 tsk timjan
Peppar
Lägg filéerna i ugnsform. Blanda alla ingredienser och häll över. In i ugnen 200 grader ca 20-25 min!

3 kommentarer:

Anonym sa...

jättefin vagn gumman!! blir ju jättebra som syskonvagn. jobbigt att Kiron blivit nej-sägare, Noah har väl också varit så där ett bra tag där han ska göra på sitt sätt och testa sina föräldrars tålamod. hoppas det snart går över!! han såg iaf väldigt söt ut i vagnen=)

nu blev jag ju *nyfiken*, är det våra byxor eller någon annans??

ååh va jag blev sugen på att titta på "mamma mia" när du nämnde detta, kanske blir kvällsfilmen här då=). men tyvärr ryser jag åt fiskreceptet, kan varken äta fisk eller skaldjur just nu tyvärr.

hoppas ni får en fin helg!! kramisar

Ulrika sa...

Hallojsan

Hoppas att allt är bra.Vilken fiin vagn, en sån vill jag me ha. Är så trött på vår Emmaljunga och så har vi haft brio oxå. Den du visar verkar toppen bra, då får liksom bebisen ligga lite mer själv. Med emmaljungan och brion så blir det lite trångt att de äldre barnet kommer mot bebisen hela tiden.Hoppas att vi har sån tur som ni att hitta en begagnad. Åh vilket härligt recept det måste vi testa nån dag. Må så gott och trevlig helg på er!
Kram/ Ulrika

solokatt76 sa...

Ha ha låter som här hemma ungefär...insmörjare och nejsägare...det har vi oxå =)

kul att du fick tag i en vagn som du gillade!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...