lördag 24 oktober 2009

Katrin Zytomierska gravid...

Snubblade via en annan blogg över nyheten om att Katrin Zytomierska är gravid (jag ser inte på IDOL och har därför lyckats missa det hittills), och att hon inte trivs med det...Ja, vad säger man? Hon är iofs. inte ensam med att inte trivas som gravid, det är nog ganska vanligt (men jag trivs!) Hon kommer föra bloggdagbok över graviditeten eftersom hon tycker att ingen talat om hur jobbigt det är att vara gravid... Hon tänker vara en hård mamma, säger sig inte gilla barn, och kommer nog vara den som slår barnen (som om det behövs i varje förhållande???! What?). Allt för uppmärksamhet, eller hur? Varenda gång jag ser hennes namn så blir det att man himlar med ögonen, kan inte ta den människan seriöst . Men som sagt hon får ju uppmärksamhet för det, även från mig...
Jaja, det blir nog en mamma av henne också! Och grattis till henne både för bebis i magen och för lyckade PR-trick!

Läs:

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag läste först om det nu, är inte heller insatt i idol, men vilken hemsk och tragisk syn hon har. okej att inte tycka att det är så hemskt roligt med själva graviditeten, men jag fattar inte varför man skaffar barn om man har en sådan syn på det hela och framförallt om barn, tragiskt. jag tror som du, är poppis att väcka uppmärksamhet.

approp graviditeten så ser jag hur det tickar ner för dig i tidsberäknaren, skönt det måste kännas att snart få se liten=). kramisar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...