tisdag 29 september 2009

Trött på fullbokad dag

Puh, idag är en såndär slut dag, andfådd av minsta lilla, illamående och trött. Och naturligtvis yrseln på det också då...Skulle kunna gå och lägga mig och somna direkt igen... Men det har jag inte tid med!
Får väl lulla på lite fritt här på förmiddagen, se om nåt blir gjort, men på eftermiddagen sen Kiron kommit från dagis måste vi på stan, några rabattcheckar som går ut imorgon, jag ska inhandla en ny parfym till mig själv!! Woohoo! Har presentkort på Åhlens som jag ska använda, från när jag fyllde år, och rabatt på det också då... Inte för att parfym har strykande åtgång här hemma nuförtiden och det lär ju inte bli mer när bebisen är född, men alla flaskor är ändå nästan tomma och jag känner att man vill ha nån att skvätta på sig vid valda tillfällen iallafall.
Måste också posta lite Tradera-paket... Håller på samla ihop "nya" grejer att sälja nu, både lite sytt och urvuxet av Kiron...han växer ju hela tiden, hehe. Fick sälja tre jackor för nån dag sen, kul.
Sedan ska vi åka till Kramfors och hämta ut mitt ID-kort på banken, sen se om vi kan låna släpvagn av svärfar och frakta hem en växa-säng från mamma o pappa sen vi var små, nu ska Kiron vänjas vid "vanlig säng"! =) Vi ska också äta middag hos mamma o pappa.

1 kommentar:

Anonym sa...

usch din stackare som ska behöva må så där!! härligt att köpa parfym, det är faktiskt skönt att ha hemma fastän man sällan använder det. så bra att få en växa-säng som är robust o välanvänd då, hihi. kram på dig!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...