onsdag 26 augusti 2009

Vecka med kalas, båttur och hemgång! V.34

Vecka 34 var det mycket på gång! Måndag fyllde Thomas (min svåger) år, så då blev det kalas igen. Här får Kiron hallon av Wilma, visst är det sött!?
Kramkalas mellan Kiron, Wilma och mormor!

Vi hann också med surströmming, meandi-party (köpte korvtröja i present till Kiron), hjälpa mamma o pappa med huset, fira Hanna (Mattias lillebrors flickvän), och åka hem till Härnösand igen, men innan dess, på fredagen, så tog vi, mamma, pappa, min äldsta syster Anki och lillebror Johan, ut min näst äldsta syster Maria på en tur med båten Ådalen 3, som en 30-årspresent. Hela familjen, från vänster Anki, jag, Maria (som fyllt år), sen mamma, pappa bakom sin hand, och lillebror Johan. Buffé till mat, jättegott! Vi fick sitta ute under tält, men det var ganska kallt i början, regnade och blåste, senare blev det varmare då trubaduren började spela och allt folk samlades där ute.
Carina (Kirons bonusfarmor) hade åkt på samma tur med sitt jobb så hon satt med oss stor del av kvällen! =) Haha, här kan man tro att mamma är jättefull men så är inte fallet! =)
Systrarna Kjönberg. Födelsedagsbarnet i mitten.
Den "berömda" Höga Kusten bron som vi åkte under.
Feststämning, det var en trevlig kväll!

Veckans bästa film: Step Brothers, haha den var rolig!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...