torsdag 27 augusti 2009

Ultraljudsbilder och magbild!! Vårt söta lilla knytte!

Ja...och nu till denna dag!
Här en rätt så färsk magbild, tagen v. 18+1 (förrgår.)
Kiron fick vara på dagis mellan 11-16 istället för 8.30-13.30, eftersom vi hade ultraljudstid kl. 14! Var så nervös!!!

Men...allt såg bra ut, det var ett livligt litet knytte som huserar där inne, boxades med ultraljudsmaskinen! Vi såg inget kön, eller rättare sagt vi tyckte vi såg båda, haha! Men vi vill heller inte veta, får så gärna vara en överraskning!

(Det ni ser här är huvudet till höger, ansiktet lite i profil...bröstkorgen och hjärtat syns också!)

Men när vi ville ta bilder på profilen, då vägrade han/hon ändra läge och grävde ner ansiktet...(Här ligger knyttet med ansiktet nedåt.)

Vi blev framflyttade (eller hur blir det?), BF 22 Januari istället för 24:e! Vann några dagar alltså, jag är då i v. 18+5 nu! =)

Moderkakan låg i framvägg, vad nu det innebär... Hört att det kan vara svårare att känna sparkar och så men inte mycket mer...Var iallafall normalt det med. Här blivande storebror som slickat i sig lite kladdkakesmet i eftermiddag! MMM!

1 kommentar:

Anonym sa...

vilken jättefin mage!! och fina ul-bilder=). inte så lite avis då man själv skulle varit lika långt gången i princip om det gått vägen, längtar bara dit själv för ul är sån mäktig upplevelse:-). kul att du är tillbaks i bloggandet o allt. kram till dig o magen!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...