söndag 26 juli 2009

Bildkavalkad från lördagkvällen med fest och stadsfest...!

Igår fick Kiron åka till farfar och Carina i Sandslån (först Sollefteå, de hade campat där men åkte hem under dagen...)

Vi for hem till Härnösand! Blev lite fest med vännerna, "invigning" av vår uteterass eller vad man nu kan kalla den...Vi blev 8 st. Riktigt skönt att sitta ute faktiskt, var inte strålande solsken men inte kallt heller.
Ingen avancerad middag blev det, enklast så, vi beställde pizza!
Lina och Herman är "hemma" på semester från Kiruna!
Mattias och jag...! =)Partyglad Ia! Daniel och jag =) Ia och hennes svägerska Johanna!


Blev en del djupa och mindre djupa samtal under kvällen...som enda nyktra är det ganska roligt att "höra på bredvid"....=) Mattias och Daniel promenerar ner mot stan...vid 21 gick vi ner till stan för att hinna se lite av Charlotte Perellis spelning! Hon var ganska bra, har ju bra röst...men jag gillade nästan BWO bättre ändå.Johanna och jag ser BWO.
De spelade vid 22.30. För min egen del så ångrade jag nästan att jag gick ner, kunde sparat de pengarna, frös och var trött. Men av diverse jobbiga alkoholrelaterade anledningar fick jag stanna till 1-tiden innan Ia o Daniel skulle gå hem, ville inte gå hem ensam, vi var in på Big Boy och åt lite nattamat och sen hemåt. Sovit dåligt...

Men nu är gullpojken hemma, farfar o Carina lämnade av honom vid 14-tiden. Han sitter här i mitt knä, hade givit dem fullt upp hela tiden som det verkar...=) M ligger och vilar, är nog GANSKA så bakis idag, men man mår som man förtjänar vissa gånger. ;o)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...