lördag 27 juni 2009

Varm dag, thailunch och svalkande vattning.

Åh, igår var jag nästan arg på vädret. Var så trött hela dagen. Och trött på värmen! Kommer banna mig själv i framtiden när jag läser detta, men nu vill jag ha en regndag, bara en, så luften lättar lite. Älskar solen och så men det behöver väl inte vara så fruktansvärt HETT!!?

Gud vad hemskt förresten med pappan i Danmark som glömde sin 1-åriga dotter i bilen en hel arbetsdag, så hon dog av värmeslag. Vilka samvetskval! Och stackars, stackars barn!

På förmiddagen igår hjälpte M Daniel att flytta möbler ut till deras nya stuga, Kiron följde med en sväng men sen kom M hem med honom. Han fick lunch men ville INTE sova mer, hade slumrat till en halvtimme...men han var trött.
När M var klar for vi ner för lunch på halvnya restaurangen "Thaiköket", egentligen bara en stuga/bod där man kan köpa thaimat. Man kan sitta utanför där och äta. Jag tog "PAD PIK GAENG NUE", = röd currypasta med nötkött, bambuskott, minimajs, paprika, salladslök, ingefära, nudlar & ris. Jättegott!

Resten av dagen förflöt mycket lugnt...M och Kiron vattnade litegrann, Kiron helt hysterisk om han inte fick hålla i vattenslangen, här vattnar han sig själv. Han har varit så tjurig hela dagen, vad är detta, 2-årstrots eller?? Men han var nog ovanligt trött också.För vid 16-tiden när M bytte på honom ville han ha kudde och sova på skötbordet...eh. Vi gick och la oss på sängen alla tre och Kiron sov inom 1 minut. Jag halvslumrade mest, varmt, men mysigt.

M fixade mat efter 1 timmes vila, kalkonbiffar, pasta o sås. Sen hopp i duschen för mig och lilleman (tjurskov igen, fick inte hålla i duschslangen tillräckligt, eller schampoflaskan!) Sen la jag mig en stund igen. Jag sov inte så bra natten före om ni undrar hur mycket jag ska sova egentligen...

Jobbade ju inatt, varit jättelugnt som tur är. Nu ska jag lägga mig i vårt varma sovrum och försöka få några timmars sömn. Önska mig lycka till! Som tur är ska kanske M och Kiron åka och hälsa på farmor eller nåt idag så huset kanske blir tyst och lugnt iallafall.

1 kommentar:

Anonym sa...

förstår att det är svårt att sova i den här jädrans värmen, hoppas det blir bättre sömn idag då!! jag vet oxå att man inte borde klaga, men man mår hemskt dåligt i denna värme. Noah är också på lite småskumt humör, undrar om de inte heller mår så bra när det är så varmt. men jag såg att det va sämre väder på väg inom en vecka, vi får bara hålla ut lite till;-).
kramisar!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...