tisdag 23 juni 2009

Mammas födelsedagsfirande.

Hemma igen! Nu väntar vi bara på att "Morden i Midsomer" ska börja, då blir det myyys på hög nivå!!! Lite popcorn och öl brukar vi ha till...oftast...=)
Dagens outfit: Solhatt H&M, T-shirt orange med bävrar, från Ida T, frottéknickers sydda av mig...

Dagen var lyckad, men det blev lite stök och rännande innan vi kom iväg till mamma o pappa. De fick en björnbärsbuske av oss i bröllopspresent, och mamma två fina slingerväxter att ha ute i födelsedagspresent, och en ljudbok, Anna Jansson (jag gillar henne!) "Pojke försvunnen".

Kusinbilder! Kiron o Moa!
Wilma på traktor sen morbror var liten! Kiron på samma traktor...=)
Hann träffa alla syskon, lillebror med tjej och storasyster Maria med familj var redan där när vi kom, och senare kom storasyster Anki med familj. =) Vi åt massa gott igen, och mer tårta. Kiron har varit på riktigt kramhumör idag och kramat alla både på dagis och hemma. Go-unge!
Synd bara att han har blivit lite hundrädd, inte för Bruno-lillvovven utan för tex. syster Ankis hundar, border collie-typ. Halvstora och svarta, han gråter när de kommer. Väldigt synd och vet inte hur man ska avhjälpa det riktigt, han hinner sällan spendera tid med dem heller så han kan vänja sig.

1 kommentar:

solokatt76 sa...

Ahhh nostalgi!!!
eddie brummar oxå runt på en likadan såndär orange traktor!!
mammas (min) gamla! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...