onsdag 6 maj 2009

Shoppat skinnjacka, tyger, Bobbycar m.m

Ja, vår shoppingtur till Sundsvall (och Birsta) blev väl rätt lyckad! Lyckades hitta både jacka, bobbycar och solhatt! Men inga överdragsbyxor. Hittade dock 2 par byxor till mig på rea, behövs alltid!!!

Vi var in i Birsta, Ikea, åt lite köttbulls-lunch, köpte lite smått och gott som behövs här hemma, tex. en liten pall för Kiron att stå på för att nå upp till tvättstället...=) Och en härlig blå pläd till vårt sovrum...

Kiron överlycklig över sin nya bobbycar, Polisbil, med STOP-skylt och hastighetsmätare (?).

Blev en skinnjacka till mig från Cubus, med huva. Förlåt den urusla bilden, åh vad jag saknar vår kamera!!! Och jag förstår inte varför inte kedjorna kan sätta ut riktiga bilder på nätet, på sitt sortiment? Jaja...Får väl visa bild när jag har den på sen. Slut på jackor på de flesta ställena! Hade tur att Cubus fick in denna precis när vi kom, och att jag gillade den! Såklart blev det också muddväv från Ohlssons, vit, brun och svart. Och hittade en trikåstuv med bilar:
På Erikshjälpen blev det inte mycket, men en stor fin duk som jag ska sy av fick följa med hem. Återigen superdåliga bilder, men...
På Lagerhaus köpte jag detta underbara påslakan, ska såklart sy av det!!!!
Och i 2 eftersläntrande Tradera-paket kom idag dessa, det övre är smalspårig manchester, det undre bomull:

När vi kom hem blev det lite "hemgjord" (fuskar med färdig deg!) pizza, och besök av mamma o pappa! Sen blev det lite film för mig och M när lillen somnat, såg "Casino Royale", har ej sett den förr, den var iallafall mycket bättre än nästa Bond-film!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Vilka härliga shopping fynd! Bilen är ju såå cool, den måste vara uppskattad av Kiron! Och vilka härliga tyger du har hittat och vilken snygg jacka. Hoppas att allt annars är bra. Önskar er en trevlig onsdag. Kram Ulrika!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...