onsdag 6 maj 2009

Samla koder

Igår i postlådan dök det också upp ett paket från Libero, har samlat på deras kaniner från blöjpaketen och fick för det denna sista gång (nu är han för stor) en fin pyamas och 2 par strumpor!!
Har nästan bara använt Liberos blöjor på Kiron, de har fungerat bäst för oss. De andra sorterna läckte igenom på natten, och några gav honom tom. utslag! Ett tag körde vi med Lidls Toujours på dagarna och Libero på natten, fungerade väl men Libero är nog ändå bäst för oss.

Tycker om att samla till "gratisgåvor" och sånt, samlar också på både Nestlés och Sempers barnmats-streckkoder. Kiron fastnade aldrig för HIPPs mat. Fick i höstas 2 fina pikétröjor med tryck från Simply Colors genom Nestlé! Jättefin och bra kvalité och många fina textvariationer att välja bland!
Semper har jag inte skickat in någon gång men har en liten nätt hög med koder nu...nytt för år 2009 är att man måste bli medlem i Semperklubben för att kunna få gåvor. Nu kan man bla. samla till denna, högsta poängnivå, 800p. Men så långt samlar jag nog inte, blir nog nåt mindre för vår del, som tex. denna, 300p:

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...