söndag 5 april 2009

Middag på Hornöberget/Höga Kusten-hotellet!

Ja...vi hade ju lite ensamtid igår kväll, min lillebror Johan och hans sambo Jennie satt barnvakt åt Kiron några timmar så vi kunde åka på Höga Kusten hotellet och njuta av vuxenmiddag!!! Läs mer om Kirons kväll på Jennies blogg!
Vi lämnade av Kiron vid 17.15, han började direkt inspektera territorierna.

Hade bokat bord 17.30. Fin utsikt över bron!Jag hade min nya kjol....Servicen var jättebra och man fick maten snabbt, vi tog en färdig 2-rätters meny, valde kötträtten båda två. Vi bestämde oss för att dela på en Bridge Snacks till förrätt...visade sig sen helt onödigt för man blev verkligen mätt på huvudrätten o efterrätten, som man beställde tillsammans. Var supergott och stora portioner!!!

Vi är vana att äta snabbt så inom 1,5 timme hade vi ätit. Satt en liten stund och bara pratade, skönt. M är stilig.Sen hämtade vi Kiron. Allt hade gått jättebra, han hade härjat med dem så de var alldeles slut. Ätit jordgubbar, hoppat i sängen, nästan orsakat bajsig säng, hälsat på Nalle Puh, duschat i deras badkar, öppnat deras ytterdörr och hunnit gå ut en liten bit....hihi. Han slocknade som den lilla stjärna han är i bilen på väg hem efter att han fått lite lelle. Vi avslutade kvällen med att se en film vi hyrt, rysar/thriller, "The Signal". Den var sådär, inte speciellt ryslig iallafall, mer komisk.

Förresten Johan o Jennie, minns ni denna tröja

som Kiron fick i doppresent av er för nästan ett år sen? Nu är den snart för liten!

1 kommentar:

Jennie sa...

Shit kan han ha den fortfarande. lite dålig på storlekar jag. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...