tisdag 17 mars 2009

Ta en titt i min Walk-in-closet!

Man är ju bra rolig...klagar varje gång jag ska klä mig att "jag har inga kläder!", sådär i lagom ynklig ton så sambon ska tycka synd om mig. Måste va nåt fel på mig...Som ni ser har jag kläder...bara inte som jag vill använda så mycket. =)
Detta är vår klädkammare/walk-in-closet! Och ja allt ni ser på bilden är mitt, fotade inte Ms del av klädkammaren, och Kiron har sina kläder i en stor byrå i sitt rum. Dessutom har jag en byrå full med kläder i vårt sovrum också! Ändå har jag nyss rensat ur lite kläder jag ska sälja/ge bort/slänga. Så som ni ser har jag kläder, jag är en typisk samlare, har tom. kvar mormors gamla paisleymönstrade morgonrock som ni ser till vänster i bild, hehe!

Och denna klädkammare är inte en såndär lyxig, organiserad och färgkoordinerad klädkammare, utan i kaos! Har inte fotat golvet men där ligger påsar med Kirons urvuxna kläder och leksaker som vi sparat för ev. syskon, mina mammakläder, kläder som jag ska sy om osv. Enda ordningen jag har är att det mesta hänger i klädkategori, alltså kjolar, klänningar, tunikor osv....
Till mitt försvar är att vi har jättelite förvaring i vårt hus! Garaget är inte isolerat så där blir saker förstörda ifall man inte packar in dem ordentligt, och för den delen är det fullt av saker ändå. Vi har en förvaringsvind vi inte har en stege till men där är det lika oisolerat (framtida projekt), och i väggarna på övervåningen är det samma sak. Förvarar pynt och diverse annat där.

Ja, man är ju bra lustig som sagt...

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...