onsdag 18 mars 2009

Härlig morgon!

Jag har ganska nyss avnjutit frukost i vårsolen, frukost bestående av en stor mugg svart kaffe, ett glas fruktjuice, en sportknäckemacka med kaviar, en sportknäckemacka med ost, gurka o tomat (o citronpeppar!) och en limpmacka med ost, gurka o tomat (o citronpeppar!)
Var smaskens!! Under tiden jag åt lyssnade jag på ny ljudbok, nästa i Anna Janssons serie om Maria Wern:
"En ung kvinna av estniskt ursprung kör av vägen och kriminalinspektör Maria Wern skickas till olycksplatsen. Kvinnan klarar sig med lindriga skador, men Maria Wern känner att allt inte står rätt till. Varför slutar inte det lilla skrubbsåret på kvinnans knä att blöda? Och varför vägrar hon att åka till sjukhuset?Kort därefter kallas Maria Wern till Cheironkliniken, ett exklusivt privatsjukhus där man specialiserat sig på provrörsbefruktning. En kvinna har i desperation tagit sitt liv. Mellan den unga estniska kvinnan och den döda på privatsjukhuset visar det sig snart finnas ett samband..."

Funderade starkt på att sitta kvar där ute, Kiron sover ute i vagnen, men nä jag vill sy. Om jag nu hinner nåt, fastnar ju här som vanligt, blev ju så glad när jag vann tävlingen nedan! Nu måste jag ju tävla mer...orkar bara inte just nu. =)

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...