onsdag 18 februari 2009

Min nya snygga frisyr!

Snark på er...här har ni en trött en!

Jobbat två nätter nu, var på möte igår när jag vaknat...drygt, spendera de få timmar man är ledig mellan pass och sömn där...

Idag var jag Ias hårmodell, fick sova 3 timmar innan jag måste upp och slänga i mig lite frukost och sen åka dit. TRÖTT! De fick göra i princip vad de ville, kul med förändring, resultatet har ni här:
Var skönt att bli ompysslad några timmar, men ögonbrynsplockningen var smärtsam!! Ouch! När Ia sköljde ut färgen höll jag på somna ibland kändes det som. Syns inte på bilden men håret går i lila med kopparfärgad slinga. Jag blev jättenöjd med resultatet och det blev ju en stor förändring =) Ia får ganska fria händer vad gäller mitt hår, enda kravet är "inte pojk-kort"....=) De på Rut & Karl vet vad de sysslar med, jättetrevliga och engagerade tjejer!
En superbusig kille!
Kom hem och la mig och vilade en timme, slumrade väl till. Sen åt vi middag innan jag for iväg och bowlade med mina arbetskompisar i 1,5 timme. Träningsvärk imorgon, man är ju totalt otränad. Men kul var det.
Jag och M har sett Grey´s Anatomy, säsongspremiär ikväll. Nu ska jag gå och krama kudden. Imorgon SKA jag slappa! (Kanske sy nåt...hehe)

3 kommentarer:

Anonym sa...

nice=) Va duktig du va som orkade bowla. kram

Maria sa...

Vad snygg du blev! Väldigt läcker frisyr! Skulle va nåt för mig det...hehe ;-)
Kram

Anonym sa...

vilken supersnygg frisyr du fick=). förstår om du är jättenöjd!!

kramisar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...