tisdag 24 februari 2009

Skön fet-tisdag!

Haft en härlig dag idag. M fick sovmorgon och jag klev upp med Kiron (som för övrigt vaknat nästan 1 g/timme inatt!!) Trött...men jag käkade frukost och såg schlagerdeltävlingen från i lördags, måste ju kolla in låtarna. Ingen som var superbra men E.M.D var catchig... Kiron sprang omkring överallt och klättrade, som vanligt. Han tycker han är stor nog att dra vagnen själv!När Kiron sov sydde jag lite, sydde klart ett par byxor. Kikade också lite på Tradera.

Sen han vaknat åkte vi ner på stan (hade tänkt gå men tur vi inte gjorde det, riktigt isiga vindar! För er som inte vet det är denna stad ett riktigt blåshål!) Vi gick på Rutiga Duken och tog varsin semla och kaffe, mums! Så mysigt att komma ut lite. Sen kikade vi runt efter födelsedagspresent till min pappa som fyller år på fredag, och mätte också Kirons fötter (eftersom han behöver nya skor). Har inte bestämt oss för vilka skor än, men snart. Och så kollade vi ju naturligtvis också bokrean, jag hade hela famnen full med böcker jag vill ha, men kassan är mager så vi fick begränsa oss rejält. Blev detta:Var på Erikshjälpen, hittade ett sött tyg ev. sy kuddar av.

Hem, fixade mat, kryddiga kycklingklubbor med krämig pasta, blev supergott! Efter maten satt vi och sjöng barnvisor, det är så roligt nu när Kiron följer med lite i rörelserna, till Imse vimse och Klappa händerna (klappar händerna och huvudet) osv. Och han tom. drog sig i näsan och spelade på läpparna när jag sjöng om det!! Blir förvånad över hur mycket han hänger med.

Såg Bygglov, satt och pratade om egna projekt vi vill göra här hemma, vi vill fixa en syhörna eller syrum till mig, blir förmodligen hörna i vårt sovrum, är ju så stort, mycket yta som inte används. Kiron har i teorin tre rum , hans sovrum är två rum som man öppnat upp ett typ valv mellan. Också lekrummet nere...

Är så trött ikväll, sov ju dåligt inatt. Ska försöka vara vaken ett tag till iallafall, ska jobba imorgon.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...