torsdag 15 januari 2009

Mitt 2008!!

Tänkte att jag skulle lista några av årets mer minnesvärda händelser....







JANUARI:
Året inleddes mysigt...Vi blev bjudna på middag hos familjen Fahlen/Johansson den 4:e. En annan höjdpunkt den månaden var Robins dop, och jag ville även visa bilder på Kiron då 3 mån, med sin kusin Wilma, då 7 mån, och med Robin, 5 mån. =) Skillnad från nu!


FEBRUARI:
Kusin Moa fyllde 4 år denna månad. Kiron fick sin första smakis, havregröt!!! Och vi hade en superhärlig dag den 23:e när vi tog en promenad upp på berget och grillade med vänner i vårsolen!!!


MARS:
Denna månad gjorde Kiron flera framsteg: Han satt en stund själv, började sova i eget rum, och vände sig både från rygg till mage och tvärtom! Pappa Mattias fyllde 27 år. En av bilderna är på Kiron med sina kusiner. Och det blev också lite mysfika på Technichus med familjen Fahlén/Johansson!

APRIL:
Vi firar 8 år som ett par! Kusin Luke i USA fyller 1 år, jag spenderar min första natt utan Kiron då jag är på tjejfest (Kiron och pappa får vara hemma och mysa), jag fyller 27 år, och sist men inte minst, Kirons dop!!


MAJ:Denna månad började Kiron åla och klappa händerna och skaka på huvudet (inte samtidigt, dock, haha vilken syn! =)). Jag var med i Vårruset, en bravad, woohoo! Den 25:e fick Kiron träffa sin gammelfarmor Sonya.
JUNI:
Kusin Wilma fyller 1 år!! Kiron sov hos nån annan, farmor, för första gången, vi tog lite par-tid i mina föräldrars stuga...njutbart!! Min mamma och pappa firade 30 år som gifta. En höjdpunkt var min syster Marias möhippa!!! Vi firade midsommar med våra bästa vänner Ia, Daniel, Molly och Robin =)

JULI:
Kiron får sitt första sjödopp!!! Han tar sina första 2-3 steg med Lära-gåvagnen och står upp i spjälsängen för första gången. Mattias festar på Thomas svensexa, vi festar på Härnösands stadsfest, och vi hinner också med lite museumbesök.


AUGUSTI:Kiron har sin första (?) barnsjukdom, tredagarsfeber. Han får äntligen sin första tand! Min syster Maria gifter sig med sin Thomas efter 13 år och 2 barn tillsammans! En annan kul grej var Junsele djurpark där Kiron fick se en massa djur. Och Kirons bästa polare Robin fyller 1 år!



SEPTEMBER:
Kiron lär sig vinka och säga "Bamp" som betyder lampa. Vi hinner med en till fest hos Ia och Daniel...=)


OKTOBER:
Kiron får bada på badhuset för första gången. Årets kanske tråkigaste grej är att Mattias blir varslad om uppsägning... och roligaste, Kiron fyller 1 år!!!!

NOVEMBER:
Kiron tar sina första 2-3 steg! Jag börjar jobba denna månad och Mattias blir föräldraledig. Vi hann en kväll glufsa i oss lite sommarmat, kräftor! Den första advent var vi på stans skyltsöndag.=)



DECEMBER:


Vi fick en helt underbar jul med massor av god mat och umgänge, och Kiron stortrivs med alla paket och leksaker!


På nyårsafton åt vi asgod mat, rådjursstek och ugnsstekta grönsaker, dansade dansmatta och sjöng Singstar! 2008 har varit ett toppenår!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

ååh vad roligt att se vad som har hänt det senaste året för er, händelserikt iaf;-). vad söt Kiron är på bilderna!! roligt att få höra från dig, undrat vart du tagit vägen, men jag antar att du haft mycket att göra?? jo mina problem beror fortfarade på struman...massor av kramar till dig!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...