fredag 30 januari 2009

Bra fredag!

Ja vi fick en bra fredag!









Kiron fick en pulka i förrgår och är ivrig att komma ut och prova den, har gått här inomhus och dragit den själv!!! Hehe, sötnos!

I Birsta gjorde vi av med sammanlagt runt 1000 kr, och då är mat inräknat, åt på IKEA-restaurangen. Mumsade också i oss årets första semlor...









Vi köpte ingen hylla, den vi ville ha var för bred, och då vill vi fundera lite, verkar bli en vanlig Billy...
Vi köpte två lampor att ha över köksbordet, och spots till hallen. Vi köpte även denna ram som jag trånat efter LÄNGE!!!!!!! Längtar tills den kommer upp med fint foto i!
Jag fick även hem sammanlagt ca. 5,5 m tyg...=) Kiron fick ett kastrullset i plast, iglootält och litet lejon. Och ett par POP-stuprörsjeans, likadana som han redan hade men en stl större, de är så fina, favoriter!!! Stora i storleken så nu köpte jag 86 (är mer som 92). De grå på bilden är de han fick igår av morbror o Jennie!







Vi kom hem så sent så vi bestämde att vi sparar chipslådan till imorgon när vi är själva, åt lite rester från igår istället, gott det med. Hann med lite mys framför TVn ändå, och nu sätter M upp lamporna, han älskar att pyssla med el och sånt...=)



Fick förresten mail om Meandis vårkollektion...även denna gång inget att jubla över. Skulle säkert kunna köpa nåt ändå och tyckte den orangea t-shirten med kaniner var riktigt fin, och den svarta med bakelser var oxå najs, men... De har härliga färger i sina plagg, vi får se om jag hamnar på eller har nåt party, då kanske jag blir förtjust.

2 kommentarer:

Maria sa...

Snyggt samma tyg som jag=)

HugOlle sa...

Det där svarta tyget med fåglar mm var ju bara helt underbart fint! Vart har du hittat det?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...