tisdag 2 december 2008

Vår helg!

Hej hej!

Kiron provåker sin bob för första gången! Var ute och myste i snön med pappa i lördags...
Ja nu har jag ju haft en intensiv jobbperiod och därför knappt ens kikat åt datorn...Igår var jag så trött, vi la oss 21 och vid 22 sov vi gott. SKÖNT! Fick dessutom sovmorgon i morse.

I söndags var vi iallafall ner på skyltsöndagen här i stan, kikade på torget, drack glögg och åt pepparkaka. Vi har satt upp adventsstakarna och stjärnorna i hela huset i helgen, Kiron tycker de är mycket intressanta men är ganska duktig på att låta dem vara.

Regn och rusk på skyltsöndagen...
Tror pepparkakan hade drivande effekt på hans mage, vi bytte runt 6 poopblöjor på honom igår!

När man jobbar så många nätter i rad orkar man inte göra så mycket annat än äta, sova och glo på TV de timmarna man är ledig, så därför har jag inget spännande att berätta, om ni inte är intresserade av att veta vad Stargate Atlantis handlade om i fredags...hehe.

Mina favoriter!

2 kommentarer:

Anonym sa...

ååh vad söt lilla Kiron är när han provåker sin bob!! förstår att det inte blir så mycket tid till annat om man jobbar som du. jättefina bilder, synd bara att det regnar som det gör;-). jisses, 6 blöjor!! vågar inte ge Noah pepparkakor eftersom jag inte tål de mycket bättre själv. kanske var lika bra det:-D. massor av kramar!!

Maria sa...

Haha! Vad söt han är...Gabriel älskar pepparkakor, men han kan äta några stycken innan det sätter igång magen iallafall. ;-)
Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...