onsdag 3 december 2008

Firat Daniel...

I måndags var vi på öppna förskolan och fotade Kiron...fotografen tog 2 bilder, gick på 1 minut. Kiron var svårflörtad för en gångs skull, kollade mest på fotografen väldigt skeptisk när han försökte roa Kiron med sin lilla nalle...Får se hur bilderna blir, dyra är de väl iallafall!

Var på banken igår, gick ganska bra, mindre att betala av på lånet i några månader, så får vi se om vår "situation" är bättre då.

Var igårkväll hos Daniel och Maria, Daniel fyllde 28 år! Han fick 5 flaskor årgångsglögg av oss...Vi ska ev. ta en glöggkväll med dem framöver innan jul. Känns bara som det är "bokat" nästan varje ledig dag man har nu, det är synd. Vill ju hinna med att träffa dom också, blir mindre av det nu sen jag började jobba, Ia är ju fortfarande mammaledig med Robin men sen blir det väl ännu mindre tid.
Kiron och Robin är så söta, kan inte förstå att de vuxit så fort. Robin är 7 veckor äldre. Hans nya snutte är snoppen, haha, springer med handen i brallorna hela tiden! =)
Och Molly fyller snart 4, låter lite men ändå mycket, men känns som om hon funnits längre...
Tack Maria för gott fika!

Kiron fick ta på pyamas hos dem, fick första flaskan välling i bilen på väg hem och andra hemma...somnade sen gott. Vi drack glögg och åt pepparkakor idag igen. Mums!
När Mattias lagt sig satt jag uppe och la ut auktioner på Tradera och läste ikapp på familjeliv, tjejerna på forumet skriver så tangentborden glöder!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...