måndag 3 november 2008

NERVÖS!

Jag är så nervös så jag vet inte var jag ska ta vägen...om mindre än tre timmar är man tillbaka på jobbet, jag kommer vara totalt lost på allt! Hoppas verkligen man jobbar med gamla bekanta som kan ha lite förståelse. Är ju faktiskt 1 år och 4 månader sen man jobbade sist, och mycket hinner förändras, även om mycket säkert är exakt det samma också.

Är nu så avis på Mattias som får vara hemma...önskar man kunde dra ut på tiden lite mer. Det är ju så mysigt att vara mammaledig, trots sömnlösa nätter och annat. En tid man aldrig får tillbaka! Igår sorterade jag lite kort från BB m.m, åh vad nostalgisk man blir, känns overkligt att han varit så liten, och att det gått så fort!

Idag fick jag sovmorgon, vila ut lite för vaknatten. På eftermiddagen var vi på öppna förskolan, Mattias med, han ska ju åka dit med Kiron i fortsättningen. Nu ser vi lite TV, har ätit middag.

Pratat med pappa som opererats idag, hade gått bra. Han hade varit vaken under operationen med bedövning, och lyssnat på musik, 1 tim 53 min hade det tagit.

Kram på er, tänk på mig inatt, jag får springa i korridorer när ni ligger och snusar i era sängar!

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...